Lini një takim online

Llogarit kursimin

Ne jemi një nga dyqanet kryesore të riparimit të makinave në Tiranë.
Të gjitha shërbimet mekanike kryhen nga mekanikë të kualifikuar.

ÇDO PUNË ËSHTË PERSONALE

Nëse dëshironi cilësinë që prisni nga shërbimi, por me një atmosferë më miqësore, atë e gjeni tek ne.

MATERIALET MË TË MIRA

Ne kemi investuar në të gjitha veglat dhe softuerët diagnostik më të fundit për specialistët tanë, të cilat përshtatur në mënyrë specifike për automjetin tuaj.

STANDARDET PROFESIONALE

Servisi jonë është i aftë për shërbimin e një shumëllojshmëri të modeleve. Ne bëjmë vetëm punën që nevojitet për të rregulluar problemin tuaj.

Markat e makinave të cilave ju shërbejmë

Ne ofrojmë shërbim të mirëmbajtjes së nivelit të lartë për të gjitha llojet e automjeteve.
Disa nga markat me të cilat kemi punuar së fundmi::

 • Volkswagen
 • Land Rover
 • Fiat
 • Skoda
 • Mazda
 • Mercedes – Benz
 • Mercury
 • Mitsubishi
 • Nissan
 • Renault
 • Plymouth
 • Pontiac Porsche
 • Rover
 • Saab
 • Saleen

SHËRBIMET QË KRYEJMË

Ne ofrojmë një gamë të plotë të shërbimeve për pronarët e automjeteve kryesisht nga Tirana por edhe nga rrethe te tjera të vendit.
Profesionistët tanë e dinë se si të merren me një gamë të gjerë të shërbimeve të makinave.

 • "I have taken several of the family cars here for the past several years and without exception the experiences have been outstanding. I would highly recommend this place to any one who wants great service, honest value, and really great people."

  ROBERT SMITH
 • "I have taken several of the family cars here for the past several years and without exception the experiences have been outstanding. I would highly recommend this place to any one who wants great service, honest value, and really great people."

  ROBERT SMITH
 • "I have taken several of the family cars here for the past several years and without exception the experiences have been outstanding. I would highly recommend this place to any one who wants great service, honest value, and really great people."

  ROBERT SMITH

PËRSE DUHET TË NA PËRZGJIDHNI NEVE?

RRETH KOMPANISË

Ne mund të trajtojmë çdo problem të cilin mund të ketë automjeti juaj

CAR AUDIO SERVICE

Services consequat luctus at justo auctor metus est donec. Tempus terminal morbi nulla donec elite maecenas modern forte elementum vehicula.

CAR A/C RECHARGE

Services consequat luctus at justo auctor metus est donec. Tempus terminal morbi nulla donec elite maecenas modern forte elementum vehicula.

FREE OIL CHANGE

Services consequat luctus at justo auctor metus est donec. Tempus terminal morbi nulla donec elite maecenas modern forte elementum vehicula.

PARKING SENSORS CALIBRATION

Services consequat luctus at justo auctor metus est donec. Tempus terminal morbi nulla donec elite maecenas modern forte elementum vehicula.

ENGINE DIAGNOSTICS

Services consequat luctus at justo auctor metus est donec. Tempus terminal morbi nulla donec elite maecenas modern forte elementum vehicula.

CAR BATTERY REPAIRS

Services consequat luctus at justo auctor metus est donec. Tempus terminal morbi nulla donec elite maecenas modern forte elementum vehicula.

PYETJET MË TË SHPESHTA

Si funksionon nje impiant gazi për automjete ?

Instalimi shton një tjetër sistem karburanti bashkë me një serbator tjetër (bombula e gazit) e cila zakonisht vihet në vendin e gomës rezervë. Ky instalim e bën makinën të aftë të punojë me të dy llojet e karburanteve (benzinë dhe gaz).

Impiantet e gazit që kanë bombul në vend të gomës rezervë, ne këshillojmë që të mbani në bagazh një kit riparim gome që konsiston në një bombul të vogël që e ngjit dhe e fryn gomën.

Mund te kthehet nje makine nafte me gaz?

Po edhe jo… Automjeteve qe punojne me nafte mund ti instalohet impiant gazi …por tek motorrat e naftes makina punon kryesisht me nafte dhe gazi I shtohet ne menyre komplementare naftes dhe kursimi ne lek eshte max 10% gje qe tek automjetet e vogla e ben te paperfillshem kursimin ne raport me koston e investimit te impiantit te gazit. Nga ana tjeter ky eshte nje opsion mjaft I mire per automjetet e renda qe bejne shume kilometra( kamiona, autobuza etj) gjithashtu instalimi I gazit ne motorrat e naftes ul shume ndotjen e NOx qe ka nafta .

Impiantet e gazit ne keshillojme qe te mbani ne bagazh kit riparim gome qe konsiston ne nje bobpul te vogel qe e ngjit dhe e fryn gomen.

Mund ta demtoje motorrin ?

Po edhe jo … kryesisht problem I gazit jane temperaturat e shkarkos, jane me te larta se te benzines dhe kjo ndikon ne jetegjatesine e valvulave te shkarkos, te cilat mesatarisht pas 100.000 kerkojne rregjistrtrim dhe pas 200- 250 mije km mund te mendojme qe ti nderrojme. Ky eshte disavantazhi I vetem sepse avantazhet e tjera( pervec anes monetare) jane :

1- Gazi eshte shume I paster nuk le skorje ne motor po te zberthejme nje motor qe ka punuar ne gaz eshte shume I paster.

2- Gazi ka octane me te larte se benzina(sidomos ne krahasim me benzinen tone) dhe motorri punon me mire se me benzene.

3- Gazi kur hyn ne dhome te djegjes te motorrit eshte I gazte dhe nuk perzihet me vajin e motorrit sic ben benzina e cila me kalimin e kohes e prish vajin. Çdo te thote kjo? Intervalet e nderrimit te vajit te motorrit behen me te gjata.

Eshte impianti i gazit i sigurte?

Testet e perplasjes dhe te zjarrit qe kryejne impiantet e gazit te certifikuara kane vertetuar integritetin dhe fortesine e bombulave te gazit te cilat e bejne makinen me te sigurte se benzina. Ne qofte se do te shikonit ne bombul gazi per automjete do te habiteshit sa te renda dhe te trash e kane spesorin 3-4mm.

Sot ne bote ka afersisht 8.000.000 automjete qe punojne me gaz dhe nder kto jane edhe makinat e disa nga njerezve me te famshem ne bote. Per shembull limusina e presidentit te Shteteve te Bashkuara te Amerikes dhe Rolls Roys e Mbretereshes te Anglise punojne me GAZ.

Do te kete makina ime humbje fuqie?

JO. Ne qofte se impianti eshte bashk kohor dhe montohet edhe (“Truri” elekronik I impiantit) kalibrohet sic duhet

Sot ne bote ka afersisht 8.000.000 automjete qe punojne me gaz dhe nder kto jane edhe makinat e disa nga njerezve me te famshem ne bote. Per shembull limusina e presidentit te Shteteve te Bashkuara te Amerikes dhe Rolls Roys e Mbretereshes te Anglise punojne me GAZ.

Ka rendesi cfar impianti vendos ne automjetin tim?

Patjeter qe po… Impiantet e teknologjise te vjeter me “Pulmon “ nuk rekomandohen fare( konsum I larte gazi, arome gazi brenda dhe jashte makines, makina nuk ka te njejten fuqi etj). Impiantet sekuencial modern punojne me injektore dhe jane shume te ngjashem me benzinen. Por jo te gjitha impiantet sekuenciale jane njesoj cilesia dhe jetegjatesia e komponenteve variojne shume. Edhe konsumi varion nga njeri system tek tjetri.

Duhet ti kryej sherbime impiantit te gazit?

Patjeter, eshte e rendesishme qe cdo 10.000-15.000. Ne mund te kryejme servis per shume impiante gazi: Landi Renzo, Brc, Lovato, Zavoli, Apollo, etj.

© Copyright 2017 TAG SERVIS TIRANA AUTO GAS