Diagnoze kompjuterike

Servisi jone gjithashtu eshte eshte I pajisur me aparate diagnoze nga me modernet . Diagnoza kryhet nga inxhinjere te kualifikuar. Procedura re kontrollit kompjuterike kombinohet me eksperiencen shumevjecare te te stafit tone per te arritur ne nje konkluzion sa me te shpejte dhe kostoefektiv per klientet tone.

Skanim makine per  “fault code”

Kjo eshte procedura e pare qe kryhet , makine eshte e fikur me kuader ndezur ne nje pjese rasteve kaq mjafon te  identifikuar dhe riparuar defektin.

Po kur makina nuk nxjerr  “fault code” dhe prape nuk punon ne rregull?

Ne te tilla raste diagnoza kompjuterike kryhet ne rruge, makina testohet ne ngarkesa te ndryshme dhe cdo gje rregjistrohet ne kompjuter.  Apartet tona ate diagnozez mund te rregjistrojne shume parametra njkohesisht , si psh: temperature e ajrit ne hyrje te motorrit , presion e turbos ne xhiro te ndryshme, kohen e hapjes te injektoreve etj.

© Copyright 2017 TAG SERVIS TIRANA AUTO GAS